CADDX producten

Subcategorieën

 • xGen

  xGen is de familienaam van The Next Generation inbraakcentrales, waarbij gebruiksvriendelijkheid en flexibiliteit voorop staat. Alle xGen centrales zijn standaard voorzien van geïntegreerde IP-aansluitingen en beschikken over moderne features.

  De centrales zijn leverbaar in drie verschillende uitvoeringen: NXG-64IP, NXG-256IP en NXG-512. Met de xGen zijn tot 512 detectiepunten en 96 partities te controleren en te bedienen, waardoor de centrales in nagenoeg ieder huis of bedrijf kunnen worden ingezet. De programmatuur van de centrale biedt krachtige geavanceerde oplossingen, zoals het kunnen linken van gebeurtenissen met roosters, uitgangen, meerdere touchscreen bediendelen en rechten van gebruikers. Hiermee kan vrijwel ieder projectvraagstuk worden opgelost.

  Middels het 3.5″ NXG-1820 touchscreen bediendeel, waarbij alle bedieningsmogelijkheden via logische pictogrammen worden weergegeven, is het beveiligingssysteem eenvoudig te bedienen. Dankzij de intuïtieve Ultraconnect App wordt een extra bedieningsgemak mogelijk gemaakt. Met deze app kunnen gebruikers via een smartphone of tablet, waar ook ter wereld, hun xGen beveiligingssysteem bedienen, beheren en programmeren. De app biedt meerdere mogelijkheden zoals het binnenhalen van push-berichten gekoppeld met het ontvangen van IP-camerabeelden. Alarmverificatie is als basis voorzien in de xGen serie.

  De xGen kan op vijf verschillende manieren worden geprogrammeerd. Traditioneel kan dit via het NXG-1820 touchscreen bediendeel en het softwareprogramma DLX900. Dankzij de geïntegreerde IP-aansluiting kan dit via de webserver, app of cloud. Hierdoor is waar ook ter wereld, 24/7, de centrale te bedienen en te programmeren. Dankzij DIN rail montage is de xGen eenvoudig en flexibel te monteren.

 • ZeroWire

  De ZeroWire is een compacte centrale met geintegreerd bediendeel met spraak. Op de ZeroWire kunnen 64 draadloze componenten aangesloten worden. De communicatie naar meldkamer of App kan geschieden d.m.v. Wifi, Ethernet en GPRS. Op de App en bij push berichten zijn ook beelden te zien als er ZeroWire camera's zijn aangesloten. De ZeroWire kan communiceren via het UltraSync webportal.

 • NetworXconnect

  Het nieuwe NetworXConnect-beveiligingssysteem is de perfecte en meest kosteneffectieve upgrade-oplossing voor klanten die de NetworX-panelen de afgelopen twee decennia hebben aangeschaft. Of het nu gaat om nieuwe installaties of door een bestaand NetworX-paneel te upgraden, brengt de NetworXConnect nieuwe technologieën en extra functies samen in een nieuw platform.

  Het NetworXConnect, paneel dat gebruik maakt van het uiterst betrouwbare UltraSync Cloudplatform, is momenteel een van de krachtigste beveiligingssystemen op de markt. Dit systeem zorgt dat de wereld van bestaande en nieuwe NetworX componenten met elkaar verbonden blijven. NetworXConnect is een belangrijke aanvulling op het NetworX programma en zorgt voor een kosteneffectieve upgrade. Het combineert slimme App en Cloud toepassingen voor een optimaal en uiterst gebruiksvriendelijke beveiligingssysteem. Met IP on board is de nieuwe NXG-8 Connect in een paar simpele stappen verbonden met het Ultrasync Cloudplatform welke zorgt voor een EN gecertificeerde omgeving en Garde 2 oplossing. De komende periode kunt u veel nieuwe NXG producten verwachten. Naast de NXG-8 wordt het assortiment aangevuld met de NXG-4 en de NXG-9. Binnenkort zijn al deze producten exclusief verkrijgbaar bij Lobeco in de Benelux.

  Bestaande NetworX-systemen kunnen eenvoudig naar de nieuwe NetworXConnect upgraden zonder dat het reeds geïnstalleerde systeem in zijn geheel moet worden vervangen. Het eenvoudig uitwisselen van het oude moederbord naar een nieuw NXG moederbord is in no time gebeurt. De bestaande 3-draads bus modules kunnen in veel gevallen worden overgenomen op het NXG-8 paneel. Hierdoor ontstaat er weer een betrouwbaar, stabiel en duurzaam NetworX systeem die vele jaren mee kan. Mocht u toch met nieuwe NXG modules willen uitbreiden dan is dat geen enkel probleem deze verbindt u gewoon met de nieuwe 4-draads bus op de NXG-8 centrale.

 • Networx

Actieve filters