xGen

xGen

xGen is de familienaam van The Next Generation inbraakcentrales, waarbij gebruiksvriendelijkheid en flexibiliteit voorop staat. Alle xGen centrales zijn standaard voorzien van geïntegreerde IP-aansluitingen en beschikken over moderne features.

De centrales zijn leverbaar in drie verschillende uitvoeringen: NXG-64IP, NXG-256IP en NXG-512. Met de xGen zijn tot 512 detectiepunten en 96 partities te controleren en te bedienen, waardoor de centrales in nagenoeg ieder huis of bedrijf kunnen worden ingezet. De programmatuur van de centrale biedt krachtige geavanceerde oplossingen, zoals het kunnen linken van gebeurtenissen met roosters, uitgangen, meerdere touchscreen bediendelen en rechten van gebruikers. Hiermee kan vrijwel ieder projectvraagstuk worden opgelost.

Middels het 3.5″ NXG-1820 touchscreen bediendeel, waarbij alle bedieningsmogelijkheden via logische pictogrammen worden weergegeven, is het beveiligingssysteem eenvoudig te bedienen. Dankzij de intuïtieve Ultraconnect App wordt een extra bedieningsgemak mogelijk gemaakt. Met deze app kunnen gebruikers via een smartphone of tablet, waar ook ter wereld, hun xGen beveiligingssysteem bedienen, beheren en programmeren. De app biedt meerdere mogelijkheden zoals het binnenhalen van push-berichten gekoppeld met het ontvangen van IP-camerabeelden. Alarmverificatie is als basis voorzien in de xGen serie.

De xGen kan op vijf verschillende manieren worden geprogrammeerd. Traditioneel kan dit via het NXG-1820 touchscreen bediendeel en het softwareprogramma DLX900. Dankzij de geïntegreerde IP-aansluiting kan dit via de webserver, app of cloud. Hierdoor is waar ook ter wereld, 24/7, de centrale te bedienen en te programmeren. Dankzij DIN rail montage is de xGen eenvoudig en flexibel te monteren.

Geen producten beschikbaar.

Blijf kijken! Meer producten worden hier getoond als ze worden toegevoegd.