NetworXconnect

NetworXconnect

Het nieuwe NetworXConnect-beveiligingssysteem is de perfecte en meest kosteneffectieve upgrade-oplossing voor klanten die de NetworX-panelen de afgelopen twee decennia hebben aangeschaft. Of het nu gaat om nieuwe installaties of door een bestaand NetworX-paneel te upgraden, brengt de NetworXConnect nieuwe technologieën en extra functies samen in een nieuw platform.

Het NetworXConnect, paneel dat gebruik maakt van het uiterst betrouwbare UltraSync Cloudplatform, is momenteel een van de krachtigste beveiligingssystemen op de markt. Dit systeem zorgt dat de wereld van bestaande en nieuwe NetworX componenten met elkaar verbonden blijven. NetworXConnect is een belangrijke aanvulling op het NetworX programma en zorgt voor een kosteneffectieve upgrade. Het combineert slimme App en Cloud toepassingen voor een optimaal en uiterst gebruiksvriendelijke beveiligingssysteem. Met IP on board is de nieuwe NXG-8 Connect in een paar simpele stappen verbonden met het Ultrasync Cloudplatform welke zorgt voor een EN gecertificeerde omgeving en Garde 2 oplossing. De komende periode kunt u veel nieuwe NXG producten verwachten. Naast de NXG-8 wordt het assortiment aangevuld met de NXG-4 en de NXG-9. Binnenkort zijn al deze producten exclusief verkrijgbaar bij Lobeco in de Benelux.

Bestaande NetworX-systemen kunnen eenvoudig naar de nieuwe NetworXConnect upgraden zonder dat het reeds geïnstalleerde systeem in zijn geheel moet worden vervangen. Het eenvoudig uitwisselen van het oude moederbord naar een nieuw NXG moederbord is in no time gebeurt. De bestaande 3-draads bus modules kunnen in veel gevallen worden overgenomen op het NXG-8 paneel. Hierdoor ontstaat er weer een betrouwbaar, stabiel en duurzaam NetworX systeem die vele jaren mee kan. Mocht u toch met nieuwe NXG modules willen uitbreiden dan is dat geen enkel probleem deze verbindt u gewoon met de nieuwe 4-draads bus op de NXG-8 centrale.

Actieve filters