Privacyverklaring

SteLo Security B.V. heeft de Privacy Statement gecreëerd om te laten zien dat wij veel waarde hechten aan uw privacy. Het volgende stukje tekst geeft informatie over de manier van adresverzameling en -verwerking voor onze website: www.stelosecurity.nl

SteLo Security B.V. zal nooit uw gegevens delen, verhuren of anderszins ter beschikking stellen aan derde partijen.

Automatisch verkregen informatie
Wij gebruiken uw IP- (Internet Protocol) adres om problemen met onze server te kunnen analyseren en om onze website te administreren. Uw IP-adres wordt tevens gebruikt om u en uw winkelmandje te helpen identificeren.

Registratie en formulieren
De registratie en formulieren op onze site verplichten gebruikers ons hun contactgegevens (zoals naam, email- en postadres), unieke identificatiegegevens (zoals gebruikersnaam en password), demografische informatie (zoals postcode), en financiële informatie (zoals rekening- of creditcardnummers) in te vullen.

Contactinformatie wordt gebruikt om bestellingen te versturen en om informatie over ons bedrijf te sturen. Deze klantinformatie wordt ook gebruikt om promotiemateriaal te sturen en om met de klant in contact te kunnen komen wanneer nodig. Gebruikers kunnen zich ten allen tijde afmelden door gebruik te maken van de opt-out optie voor het gebruik van hun gegevens voor direct marketing doeleinden; zie hiervoor onderstaande keuze/opt-out sectie.

Unieke identificatiegegevens (zoals gebruikersnaam en password) worden gebruikt om de identiteit van de gebruiker te verifiëren.

De financiële informatie die wordt verzameld heeft tot doel het controleren of gebruikers kredietwaardig zijn en is tevens bedoeld om klanten te kunnen factureren.

Links naar andere websites
Deze website kan links naar andere websites bevatten. SteLo Security B.V. is niet verantwoordelijk voor het privacy-reglement van deze websites.

Keuze/Opt-Out
Onze site biedt gebruikers de mogelijkheid tot opt-out voor het gebruik van hun gegevens voor direct marketing doeleinden. Om ons te kunnen informeren dat u van deze opt-out gebruik wilt maken, kunt u op de volgende manieren met ons contact opnemen:

U kunt uw voorkeur aanpassen in Mijn Account.
U kunt een email sturen aan shop@stelosecurity.nl
U kunt een brief sturen aan: SteLo Security B.V., Kapelaan Verdonschotstraat 56, 6104BM Koningsbosch.

Contact met ons opnemen
Als u vragen heeft over bovenstaande privacy statement, het gebruik van deze site of uw ervaringen met deze website, neem dan a.u.b. contact op met: shop@stelosecurity.nl

E-mail nieuwsbrieven van SteLo Security B.V.
SteLo Security B.V. stuurt haar klanten en nieuwsbrief abonnees regelmatig nieuwsbrieven. Als u vragen heeft over deze mailings kunt u deze richten aan: shop@stelosecurity.nl

Indien u uw abonnement op de nieuwsbrief wilt opzeggen, kunt u op de link onderaan de nieuwsbrief klikken, of een email sturen naar shop@stelosecurity.nl